fbpx
Stil de viata sanatos

Tukaram weekend session 27 August 2022

Asociatia Tukaram revine cu o nouă sesiune de Trance Dance în București.

De această dată, îți propunem să vezi ce înseamnă să lași la o parte mintea pentru a experimenta ceea ce vrea să exprime corpul în cea mai pură formă.

De câte ori ai fost la club sau la o petrecere și ți-a fost rușine să te miști așa cum ți-a venit? Poate nu știai să dansezi, dar corpul voia oricum să se bucure de ritm.

De câte ori ai stat deoparte, izolat, la nunți, botezuri ș.a.m.d., deoarece considerai că doar cei dezinvolți se distrează la asemenea evenimente? Și poate, din nou, chiar aveai ocazia să te simți și tu bine dacă nu ar fi existat atâtea păreri în capul tău.

Acum ai ocazia să lași deoparte toate regulile din minte care nu te lasă să te exprimi prin mișcare.

Pentru că tot e sezonul petrecerilor și nunților, vino să arzi toate tiparele și condiționările legate de cum ar trebui să te miști, cum ar trebui să te bucuri de muzică în public, cum ar trebui să te exprimi când îți place maximum o piesă muzicală. Poate că dansul tău e interior, poate că bucuria ta înseamnă un chiuit sau doar un zâmbet. Nu contează, dar vino sa descoperi!

Dansăm cum ne vine și ne exprimăm așa cum simțim, cu bandane pe ochi, într-un spațiu de confidențialitate, încredere și respect reciproc pentru procesul fiecăruia dintre noi.

Trance Dance desființează tipare de toate felurile, spărgându-le cu sunet, ritm și mișcări native, ”necoafate”.

Programul evenimentului:

16.30 – 17.00: bun venit, înregistrare participanți, socializare;
17.00 – 20.30: încălzire și tehnică în sală; sharing și Q&A
20.30 – 21.00: socializare și rămas bun

Ce ai nevoie:

  • Haine lejere pentru lucrul în sală și haine de schimb (se va transpira); un prosop, în cazul în care vrei să te împrospătezi; să vii fără bijuterii, ceas sau alte obiecte care te pot împiedica să te miști liber;
  • Să te pregătești să lucrezi desculț sau în șosete;
  • Să mânânci mai ușor înainte de eveniment doarece vei face mișcare;
  • Să fii punctual pentru a începe cu toții împreună; te rugăm să ajungi la locație la ora 16.30, nu mai devreme;
  • Decizia fermă de a participa.

Facilități locație:

  •  Vestiar, grup sanitar;
  •  Bar cu băuturi nealcoolice: apă, sucuri, cafea, ceai (contracost, fiecare își comandă ce dorește);
  •  Parcare gratuită – în limita locurilor disponibile. În apropiere se găsesc și alte locuri de parcare, însă nu în incintele private delimitate de barieră sau gard.

Durata eveniment: 3h30min
Preț eveniment: 170 lei
Înscrieri: contact@tukaram.ro

IMPORTANT: În caz de anulare, suma achitată NU ESTE RAMBURSABILĂ!

Pentru a ușura procesul de facturare și înregistrare a participanților, te rugăm să menționezi în solicitarea ta prin e-mail datele pentru facturare: numele, prenumele, adresa și telefonul /SAU datele companiei, dacă dorești factura pe firmă.

Plata se va efectua până la data de 25 august 2022 exclusiv prin transfer bancar sau online prin linkul de plată de pe factură.

Te așteptăm!

Echipa Tukaram

Asociatie Tukaram

Aici este locul în care începe călătoria ta în căutarea propriului adevăr. Tukaram este o comunitate de oameni ca tine, care au decis să fie onești cu ei înșiși, să renunțe la tot ceea ce sunt pentru a deveni liberi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button