Despre noi

NewMedicine.ro este o revistă digitală prin care ne-am propus să aducem în atenția pacienților din România informații privind eficacitatea și siguranța medicinei integrative.

Medicina integrativă implică o abordare holistică, orientată către sănătatea și stilul de viață al pacientului, ce acționează la nivel mental, funcțional, emoțional, spiritual și social, mai degrabă decât prin tratarea unei singure probleme.

Medicina integrativă presupune utilizarea celor mai bune terapii alternative și complementare, dar și medicina alopată, pentru a satisface nevoile fiecărui pacient.

Un stil de viață nesănătos conduce către probleme fizice și psihologice. Pentru a trata și vindeca bolile umane cu cea mai mare grijă, medicii și terapeuții încurajează folosirea terapiilor alternative și complementare, în locul sau împreună cu medicina tradițională, pentru rezultate mai bune.

Obiectivul NewMedicine este de a deveni o revistă de referință în ceea ce privește medicina integrativă prin publicarea de studii relevante despre terapiile alternative și complementare și promovarea integrării acesteia în sistemele medicinei tradiționale.

Subiectele abordate includ toate aspectele medicinei integrative, cum ar fi terapiile alternative și complementare (acupunctură, homeopatie, terapia bowen, etc.), medicina tradițională chineză, nutriția, Yoga, Taichi, Qigong, meditația și orice alte terapii CAM, precum și integrarea lor în medicina convențională.

S.C. NEWMEDICINE S.R.L.

CUI 45028141
Nr. Înmatriculare Registrul Comerțului J13/3338/2021

Sediu social: STR. D1 NR. 27, MAMAIA-SAT, NĂVODARI, JUD. CONSTANȚA