fbpx
Medicina integrativaSuplimenteVitamine si Suplimente
Articole în trend

9 suplimente care te ajută să scapi de balonare

Balonarea sau meteorismul este frecventă atât în rândul adulților, cât și al copiilor și se manifestă printr-un disconfort abdominal sau prin senzația de plenitudine.

Balonarea sau meteorismul este frecventă atât în rândul adulților, cât și al copiilor și se manifestă printr-un disconfort abdominal sau prin senzația de plenitudine.

Prevenirea și ameliorarea acesteia se poate realiza prin adoptarea unui stil de viață echilibrat, care să includă o alimentație sănătoasă și mișcare. De asemenea, se pot folosi suplimente alimentare care susțin sănătatea sistemului digestiv.

Iată 9 suplimente alimentare care te ajută să scapi de balonare:

  • Bowelcare
Bowelcare | Tranzit Intestinal, Combate Balonarea
 

Bowelcare este un supliment alimentar certificat organic, conceput pe bază de frunze de Bilva, semințe de creson și tărâțe integrală de Psyllium. Aceste trei ingrediente sunt recunoscute pentru beneficiile aduse digestiei, motiv pentru care suplimentul poate fi administrat pentru a regenera sistemul gastro-intestinal, a stimula peristaltismul intestinal, dar și pentru a preveni constipația și balonarea.

  • Synergize Your Gut Good Routine

Synergize Your Gut Good Routine

Acest supliment conține 7 bacterii Lactobacillus, 3 bacterii Bifidobacterium și inulină, ce contribuie la normalizarea tranzitului și la echilibrarea florei intestinale. Se recomandă administrarea lui pentru a susține funcțiile digestive și a elimina balonarea. De asemenea, el contribuie la creșterea imunității organismului.

  • Gut Restore

supliment balonare pudra

Gust Restore este o pudră cu gust tropical, ușor acrișor, ce conține mango, ananas, ghimbir fermentat și probioticele Lactobacillus acidophilus, Bifidobacerium lactis și Lactobacillus plantarum. Toate ingredientele acestui produs sunt certificate organic, fiind recomandat persoanelor care se confruntă cu balonarea, problemele digestive și lipsa de energie. Efectele benefice oferite de Gut Restore se observă de la prima utilizare.

  • Moon Balance

moon balance supliment

Moon Balance îmbină efectele benefice oferite de Baobab, Maca, Hibiscus, Coacăzul indian, Shatavari și sfecla roșie, pentru a susține sănătatea hormonală a organismului. El ameliorează simptomele asociate cu dezechilibrul hormonal, precum balonarea, oboseala, acneea, ciclul menstrual neregulat, stresul, durerile de cap, infertilitatea, indigestia, bufeurile și durerile musculare sau articulare. În plus, el este un produs conceput exclusiv din ingrediente naturale, cu un gust acrișor, care se aseamănă cu cel al lămâii.

  • Something for bloated tums

supliment balonare

Something for bloated tums este un produs natural, destinat înlăturării balonării și indigestiei. El conține probiotice, prebiotice, ghimbir, extract de ananas, latex de papaya, extract de fructe de fenicul și cărbune. Spre deosebire de alte produse concepute pentru combaterea balonării, care conțin ingrediente sintetice, acesta este conceput exclusiv din ingrediente naturale. Cu o formulă complexă, el vine în sprijinul sistemului digestiv și înlătură disconfortul abdominal. Este suficientă administrarea a două tablete atunci când există balonare sau indigestie, pentru ameliorarea acestor simptome.

  • Colagen lichid hidrolizat si Probiotic Lichid

colagen lichid probiotic balonare

Dacă îți dorești un produs pentru frumusețea părului, a pielii și a unghiilor, dar și un supliment pentru îmbunătățirea funcțiilor digestive, poți opta pentru pachetul alcătuit din produsele Colagen Lichid Hidrolizat și Probiotic Lichid. Suplimentul de colagen lichid conține, de asemenea, acid hialuronic, cupru, siliciu și vitamine.
Priobioticul conține Bifidobacterium lactis, Vitamina C și L-glutamină, ingrediente importante pentru reducerea balonării, detoxifierea organismului și protejarea sănătății sistemului digestiv.

  • Hepalive

hepalive

Cu 7 ingrediente active, respectiv anghinare, sfeclă, colină, L-metionină, inozitol, vitamina B12 și vitamina E, Hepalive are grijă de sănătatea ficatului tău și îmbunătățește funcția digestivă. Se poate utiliza acest produs pentru a preveni și a ameliora bolile hepatice, a susține sănătatea ficatului și digestia, dar și pentru a asigura o mai bună absorbție a substanțelor nutritive în organism.

De asemenea, Hepalive ameliorează durerile abdominale și favorizează detoxifierea ficatului. El este recomandat, totodată, persoanelor cu ficat gras sau cu ficat mărit. În plus, el este ușor de administrat, datorită gustului plăcut, dat de conținutul de suc de lămâie 100% natural.

  • Trazamin Clordetox

trazamin colon

Cu o formulă specială, pe bază de clorofilă, Chlorella, broccoli, ghimbir, zinc și fier, Trazamin Clordetox este eficient în detoxifierea și oxigenarea organismului. El favorizează eliminarea metalelor grele și protejează colonul, susținând funcțiile digestive și ameliorând balonarea, dar și durerile abdominale. Prin utilizarea acestui produs vei remarca, de asemenea, înlăturarea stărilor de greață și râul de mașină, datorită conținutului de ghimbir. El poate fi utilizat în calitate de adjuvant de către persoanele care urmează dieta alcalină, prin efectul lui de echilibrare a pH-ului din sânge.

  • Pachet Accelerare Metabolism și Reglare Tranzit

probiotic dieterm

Utilizarea suplimentelor alimentare Dieterm și Complexul Probiotic Lichid este recomandată pentru a accelera metabolismul și a favoriza scăderea în greutate, dar și pentru a regla tranzitul intestinal și a îmbunătăți digestia.

Ambele produse conținute de acest pachet sunt concepute din ingrediente naturale, recunoscute pentru multiplele beneficii aduse organismului. Ele pot fi utilizate de către femei și bărbați, deopotrivă, pentru a scăpa de kilogramele nedorite și pentru a îmbunătăți tranzitul intestinal.

Toate cele 9 suplimente alimentare prezentate în cadrul acestui articol conțin doar ingrediente naturale și sunt lipsite de efecte secundare, fiind eficiente în îmbunătățirea funcțiilor digestive.

Voicu Doina

Pasionata de content writing, redactez cu mare drag articole despre medicina integrativa, care sa iti fie folositoare.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button