Ai nevoie de ajutor medical?

Misiunea noastră este de a oferi conținut de calitate cititorilor noștri și de a inspira la acțiuni care duc către o sănătate mai bună. În cazul în care sesizați informații care sunt incomplete, inexacte, neclare sau depășite, vă recomandăm să ne lăsați un mesaj, iar noi vom lua măsuri imediat.

În cazul în care sunteți interesați de o colaborare sponsorizata sau de publicitate pe site-ul NewMedicine.ro, vă rugam să vizitați pagina PUBLICITATE.

NewMedicine este o revista digitala și nu oferă sfaturi personale de sănătate sau medicale. Dacă vă confruntați cu o urgență medicală, sunați imediat la 112 sau vizitați cea mai apropiată cameră de urgență. Ar trebui să vă consultațimedicul înainte de a începe orice program de nutriție, dietă, exerciții fizice, fitness, terapie alternativa sau complementara.

Dacă aveți nevoie de ajutor specializat în medicină alternativă și complementară (acupunctură, terapia bowen, ozonoterapie, nutriție, psihologie, etc.) ne poți scrie pe adresa de email office @ newmedicine.ro sau ne poți trimite un mesaj completând formularul de mai jos, iar noi vă vom recomanda un terapeut/medic verificat.