fbpx
Stil de viata sanatos

Webinar practic: Happy woman – stretching & massage

Femeie dragă, mamă, soră, nepoată, iubită, soție… când ai stat ultima dată de vorbă cu tine? Când ți-ai oferit timp să te relaxezi și să te bucuri de privilegiul de a fi femeie?

Femeia este simbol al frumuseții, al bunătății, al blândeții, dar în același timp a unei puteri extraordinare, care poate muta munții din loc. Femeia este cea care cucerește prin grație, dă viață prin iubire și inspiră prin gingășie și compasiune.

De cele mai multe ori însă, a fi femeie vine la pachet cu atât de multe roluri, încât pare imposibil să te bucuri, să te iubești, să te apreciezi. Pare imposibil să “închizi ușa” tuturor responsabilităților pe care le ai și să deschizi ușa către nevoile tale, către dorințele tale și către ceea ce te face pe tine să te simți cu adevărat femeie.

Alexandra Nicola este kinetoterapeut, specialist în terapii manuale mixte, cu dublă specializare în terapie miofascială și în diagnosticarea & tratamentul articulației temporo-mandibulare, precum și instructor yin yoga.

alexandra nicole kinetoterapeut

Din experiența proprie și din cea acumulată după sesiuni cu zeci de femei cu care a lucrat, online și face to face, Alexandra a creat un webinar live dedicat femeilor.

Am simțit beneficiile stretching-ului, al masajului abdominal și cel al sânilor pe propria mea piele, în momente în care aveam mare nevoie să mă conectez cu mine și cu nevoile mele. Alexandra Nicola

Acesta a fost motivul pentru care a creat cu mare drag webinarul “Happy woman – stretching&massage” care durează 40 de minute, dar care îți va aduce beneficii ori de câte ori vei exersa exercițiile și tehnicile de auto-masaj pe care le vei învăța.

Webinarul Happy woman – stretching & massage este un webinar practic, conceput pentru femeile de orice vârstă, dornice să învețe și să experimenteze beneficiile pe care stretching-ul, respirația conștientă, masajul abdominal și cel al sânilor, le au asupra întregului organism.

Pe durata webinarului Alexandra va îmbina armonios exerciții de stretching pentru relaxarea musculară, cu tehnici de auto-masaj speciale pentru zona abdomenului și a sânilor. Tehnicile de auto-masaj te vor ajuta să ai o digestie mai bună și să sporești circulația sângelui, fluidizând astfel lichidul limfatic de la nivelul sânilor.

Îți recomandăm cu mare drag să participi la acest webinar dacă:

 • Vrei să înveți o serie de exerciții de relaxare musculară;
 • Ai dureri de spate;
 • Îți dorești să afli tehnici de masaj eficiente pentru sănătatea sânilor;
 • Vrei să te simți mai bine în propriul corp.
 • Vrei să înveți să respiri corect.
 • Durerile musculare îți influențează starea de spirit.
 • Lucrezi multe ore și ai o postură greșită.
 • Ai probleme cu digestia;

Ce beneficii vei obține?

 • O stare de spirit mai bună;
 • Ameliorarea durerilor musculare;
 • Diminuarea stresului;
 • Noi tehnici de auto- masaj abdominal și al sânilor;
 • Timp prețios pentru tine.

Webinarul va avea loc pe 17 septembrie la ora 10 AM pe platforma ZOOM.

🕜Durata: 40 minute
👉Investiție: RON 60
👩‍🎓Facilitator: Kinetoterapeut – Alexandra Nicola INFO -> https://www.linkedin.com/in/alexandra-nicola-9161735b

👀Cum ne vedem?
👉Ne dăm întâlnire pe ZOOM (după înscriere vei primi e-mailul cu toate datele necesare pentru acces)

💬Înscrierea se face prin completarea formularului – https://forms.gle/TGA5nJs1HEootn5Q7 sau via e-mail la k.alexandranicola@gmail.com

*înscrierea, plata și participarea se fac doar ONLINE.

Andreea Costache

Pasionata de sanatate si calatorii.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button