fbpx
Evenimente

Metodele energetice chinezesti si transformarea vietii cotidiene

Primul festival din România dedicat exclusiv qigongului, ”Jocurile Anuale QilinGong”, ediția 1, se va desfășura la Baia Mare, în data de 7-9 octombrie 2022, sub patronajul Federației Naționale de Qigong din România (FNQR).

Gândit ca un festival itinerant, Jocurile vor fi prezente în fiecare an în alt oraș pentru a aduce bucurie câtor mai mulți români.

Organizatorii acestui festival, Asociația de Qigong Baia Mare, în colaborare cu Asociația de Qigong Cluj și Asociația de Qigong Sibiu, au pregătit un amplu program de evenimente atractive atât pentru practicanții de qigong, cât și pentru publicul larg: întreceri, practică demonstrativă, o oră deschisă și o conferință, care vor fi transmise online. Vor avea loc sesiuni de practică zilnică matinală, în curtea Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare și, în încheierea manifestărilor, una la munte, la Lacul Bodi, Domeniul Mogosa.

Conferință de deschidere a evenimentului Jocurile Anuale QilinGong (7-9 octombrie 2022, Ediția 1)

PARTICIPARE FIZICĂ – Biblioteca Județeană “Petre Dulfu” Baia Mare, vineri, 7 octombrie, ora 18:00
LIVE pe Facebook, ora 18:00 – da like paginii FB QilinGong Games și urmărește-ne la ora programată.

Evenimentul de 2 ore ne pune în față un subiect foarte generos și 5 speakeri pregătiți să pună reflectorul pe felul în care practicarea acestor metode energetice chinezești denumite Qigong ne pot aduce beneficii extraordinare:

  • Vitalitate
  • Echilibru interior
  • Un mod diferit de raportare la această lume
  • Conexiunea cu energia vitală Qi
  • Corp puternic
  • Flexibilitate crescută
  • Reziliență
  • Pace interioară
PROGRAM:

17:00-18:00 – Primire și înregistrare concurenți QilinGong și practicanți QilinGong

18:00-20:00 – Conferință: “Metodele energetice chinezești și transformarea vieții cotidiene”

SPEAKERI ȘI PREZENTĂRI

Maestrul International de Qigong Lin Kai Ting
Președinte al Federației Naționale de Qigong din România
(participare video)

Fondator al Scolii QilinGong, Maestrul împlinește în acest an 30 de ani de activitate în România.

Aveți oportunitatea extraordinară să cunoașteți un Maestru autentic ale cărui cuvinte ne ajută în permanență să ne resetăm viețile și să le repunem pe o direcție a armoniei cu noi înșine și cu ceilalți.

Emil Cojocariu
Psiholog psihoterapeut principal psihoterapie integrativa

Prezentarea sa cu titlul: “Psihoterapie, știință și qigong” ne va arăta interferențele evidente dintre psihologie și practicarea metodelor energetice de qigong care au menirea de a realinia corpul fizic, mintea, inima pentru a avea o viață îmbunătățită și pentru a atinge un echilibru interior optim.

Monica Onea
Președinte Executiv al Federației Naționale de Qigong din România
(participare video)

Alături de Maestru de la început, și pilon al Scolii QilinGong, Monica vă va spune mai multe despre felul în care adoptarea unui stil de viață bazat pe practica zilnică ne ajută să progresăm pe mai multe paliere ale vieții cotidiene.

Marin Ilies
Conf. Univ. Dr. la Universitatea Babeș-Bolyai Extensia Sighetu Marmației

Preocupat de felul în care oamenii și mediul în care trăiesc interacționează, Marin ne va face o prezentare cu tema: “ Influența Qigongului asupra mediului de viață” în cadrul căreia vom afla despre un aparat interesant denumit gravitometru, ce măsoară el și cum se leagă aceste măsurători cu practica de qigong.

Călin și Corina Terțan
Producători și regizori ai filmului “Moartea… punct sau virgulă?”

Filmul bazat pe relatarea directă a unor experiențe din pragul trecerii de la viață spre moarte invită la introspecție și ne determină să ne reevaluăm viața din perspectiva acestei treceri inevitabile. Prezentarea invitaților noștri “Despre lumină” ne va arata punctul comun al tuturor celor prezenți în acest film, oameni cu acces la lumea de dincolo și va arunca lumina asupra scopului pentru care ne aflăm aici, în această lume.

Un eveniment bogat, transformator în cadrul căruia veți avea și câteva mici surprize.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Jocurilor Anuale QilinGong și invitații lor

Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului https://qilingonggames.com, precum și la: telefon: +4 0744 551 898 sau email: qilingong.games@gmail.com. De asemenea, pagina Facebook (QilinGong Games) și Instagram (https://www.instagram.com/gilingonggames/) va pot oferi detalii despre activităti si program.

Andreea Costache

Pasionata de sanatate si calatorii.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button