fbpx
Evenimente

Demo si ora deschisa Qigong Baia Mare

Primul festival din România dedicat exclusiv qigongului, ”Jocurile Anuale QilinGong”, ediția 1, se va desfășură la Baia Mare, în data de 7-9 octombrie 2022, sub patronajul Federației Naționale de Qigong din România (FNQR).

Gândit ca un festival itinerant, Jocurile vor fi prezente în fiecare an în alt oraș pentru a aduce bucurie câtor mai mulți români.

Organizatorii acestui festival, Asociația de Qigong Baia Mare, în colaborare cu Asociația de Qigong Cluj și Asociația de Qigong Sibiu, au pregătit un amplu program de evenimente atractive atât pentru practicanții de qigong, cât și pentru publicul larg: întreceri, practică demonstrativă, o oră deschisă și o conferință, care vor fi transmise online. Vor avea loc sesiuni de practica zilnică matinală, în curtea Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare și, în încheierea manifestărilor, una la munte, la Lacul Bodi, Domeniul Mogosa.

Sâmbăta, 8 octombrie, pe Câmpia Tineretului – Baia Mare va avea loc o practica demonstrativă, urmată de o oră deschisă la care sunt așteptați toți doritorii. Ambele vor fi transmise LIVE pe Facebook.

Astfel de la ora 17:00 veți avea ocazia deosebită de a participa la două demonstrații a unor exerciții în mișcare:

  • Ba Duan Jin – Brocardul de Aur
    și
  •  Yi Jin Jing – Metoda Transformării Tendoanelor (aceasta din urma creată de Bodhidharma, fondatorul budismului Chan, cunoscut mai mult după denumirea lui japoneză de Zen).

Aceste două exerciții complexe și complete sunt adresate armoniei corporale și mentale și practicate mai mult timp te pot face să te simți una cu Universul.

Mișcările lor liniștitoare sunt adevărate meditații în mișcare, beneficiile lor fiind vaste, atât în planul corpului fizic, cât și pentru echilibrul corp-minte.

De la 17:30, vă invităm și pe voi printre noi și vă oferim ocazia de:

  • a afla ce este energia vitală Qi și poate chiar să descoperi că o poți simți și tu;
  • a învață unele dintre mișcările vizionate la demonstrație;
  • a primi mici cadouri surpriză.

Sâmbăta, 8 octombrie, ora 17:00, Câmpia Tineretului, Baia Mare.

SITE EVENIMENT: www.qilingonggames.com

Andreea Costache

Pasionata de sanatate si calatorii.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button