fbpx
Medicina integrativaTerapii alternative si complementare

Magnesia phosphorica homeopatie: Ce este, indicații

Magnesia phosphorica, cunoscută și sub numele de Magnesia phos sau Mag phos, este un remediu homeopat care este derivat din fosfatul de magneziu. Acest remediu este utilizat pe scară largă în homeopatie datorită numeroaselor sale proprietăți terapeutice.

Homeopatia este un sistem holistic de medicină care crede în tratarea întregii persoane, mai degrabă decât doar a simptomelor. Homeopatia folosește substanțe naturale care sunt derivate din plante, minerale și surse animale, care sunt apoi diluate și potențate pentru a crea un remediu care este adaptat simptomelor și constituției specifice ale individului.

Magnesia phosphorica este un remediu care este deosebit de eficient în tratarea afecțiunilor musculare și nervoase. Este utilizat în mod obișnuit pentru a trata afecțiuni precum crampele menstruale, sciatica și spasme musculare. Magnesia phosphorica este, de asemenea, utilizată pentru a atenua durerea și disconfortul asociate cu problemele dentare, cum ar fi durerile de dinți și dentiția la bebeluși.

Crampe musculare și spasme

Crampele și spasmele musculare pot fi dureroase și pot perturba viața de zi cu zi. Acestea sunt cauzate de contracțiile involuntare ale fibrelor musculare, care pot fi cauzate de o varietate de factori, inclusiv deshidratare, dezechilibre electrolitice și suprasolicitarea mușchilor. Magnesia phosphorica este un remediu homeopat popular pentru crampe și spasme musculare, deoarece ajută la relaxarea mușchilor și ameliorarea durerii.

Pentru a utiliza Magnesia phosphorica pentru crampe și spasme musculare, este de obicei recomandată o potență scăzută, cum ar fi 6X sau 12X. Acest remediu poate fi administrat pe cale orală, sub formă de tabletă sau lichid, sau aplicat local sub formă de cremă sau unguent.

Dureri menstruale

Multe femei experimentează dureri menstruale și crampe în timpul ciclului lor lunar. Magnesia phosphorica este un remediu homeopat popular pentru durerile menstruale, deoarece ajută la relaxarea mușchilor și la reducerea inflamației.

Pentru a utiliza Magnesia phosphorica pentru durerile menstruale, este de obicei recomandată o potență scăzută, cum ar fi 6X sau 12X. Acest remediu poate fi administrat pe cale orală, sub formă de tabletă sau lichid, sau aplicat local sub formă de cremă sau unguent.

Citeste si: Pentru cei care cauta studii despre homeopatie

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @newmedicine.ro

Alte utilizări

Magnesia phosphorica este, de asemenea, utilizată în homeopatie pentru a trata alte afecțiuni, inclusiv durerile de cap, durerile de dinți și durerile nervoase. Se crede că funcționează ajutând la echilibrarea energiei naturale a corpului, care poate ajuta la ameliorarea durerii și disconfortului.

Magnesia phosphorica este benefică și pentru problemele digestive. Poate ajuta la ameliorarea simptomelor de indigestie, flatulență și diaree, făcându-l un remediu popular pentru disconfortul digestiv.

Magnesia phosphorica este disponibilă în mai multe forme, inclusiv tablete, pulberi și picături. Remediul este administrat de obicei pe cale orală, fie sub formă de tablete, fie sub formă lichidă. Este important să consulți cu un medic homeopat calificat înainte de a utiliza Magnesia phosphorica sau orice alt remediu homeopat, deoarece dozele și planurile de tratament pot varia în funcție de simptomele și constituția specifice ale individului.

Este important de menționat că homeopatia nu este un substitut pentru îngrijirea medicală tradițională. Dacă te confrunți cu dureri severe sau cronice, este important să soliciți sfatul unui profesionist calificat.

În concluzie, Magnesia phosphorica este un remediu homeopatic sigur și eficient, care este utilizat în mod obișnuit pentru a trata crampele musculare, spasmele și durerile menstruale. Este o alternativă naturală la analgezicele tradiționale și poate fi folosită de persoane de toate vârstele. Dacă ești interesat să utilizezi Magnesia phosphorica pentru propriile probleme de sănătate, este important să discuți cu un medic homeopat calificat pentru a determina cea mai bună doză și potență pentru nevoile tale.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button