fbpx
Medici si terapeuti

Vasile Scarpet

Consultant Ayurveda

Vasile Scarpet este lector, instructor yoga și terapeut specializat în medicina ayurvedica. A început studiul Ayurveda și Yoga în 2005, fiind preocupat de medicina naturistă încă din anii ’90. La consultații, încearcă să le reamintească oamenilor faptul că sunt unici și merită să fie armonioși și fericiți cu propria existență.

Vasile Scarpet este recunoscut pentru pasiunea sa pentru ayurveda, despre care susține că este cel mai complex sistem de înțelepciune și vindecare, ce conține atât elemente teoretice, cât și practice de mare valoare, atemporale; o adevărată „Știință Vieții”, așa cum este semnificația ei în limba sanscrită.

Dorința și misiunea sa este de a împărtăși frumusețea artelor vindecătoare numite ayuverda și yoga tuturor celor care își doresc să aibă bunăstare și sănătate în viața lor. Pentru Vasile Scarpet, a ajuta oamenii să își reînnoiasca continuu mintea, a corpul și a sufletul este un Dar.

Vasile Scarpet folosește principiile naturale ale vindecării ayurvedice pentru a oferi consiliere nutrițională, metode de autocunoaștere, tratamente și masaje infuzate cu ierburi pentru a ameliora durerea și a încuraja relaxarea.

Având aproape 15 de ani de practică, Vasile Scarpet este unul dintre pionierii și ambasadorii medicinei ayurvedice în Romania, predând, practicând și promovând ayurveda, în mai multe zone din țară.

Servicii medicina ayurvedica oferite:

  • Consultanta ayurvedica
  • Masaj ayurvedic la domiciliu
  • Yoga
  • Meditatie

Aparitii in presa

Vasile Scarpet, despre medicina ayurvedică: “Nu putem să fim sănătoși trupește, dacă mintea e afectată.” 

Video

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button