fbpx
Evenimente

Invitație webinar – ROLUL GKS ÎN NEUROCHIRURGIA MODERNĂ

Vă invităm Joi, 23 mai, începând cu ora 17.00, pe platforma ZOOM să explorăm în profunzime inovațiile și avantajele aduse de Laboratorul de Radiochirurgie Stereotactică de tip Leksell Gamma Knife din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi.

Webinarul va fi susținut de: Conf. Dr. Lucian Eva, manager al Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi. Moderator: Dorin CHIOŢEA, Jurnalist.

În cadrul acestei întâlniri, ne propunem să explorăm în profunzime inovațiile și avantajele aduse de această tehnologie de ultimă generație. Această terapie stereotactică poate remedia o multitudine de leziuni, cancere, metastaze sau formaţiuni tumorale localizate la nivelul creierului. Cu ajutorul bisturiului cu laser fiecare tumoră sau fiecare metastază se iradiază ţintit. Se pot iradia peste 20 de metastaze odată sau fiecare în parte. De asemenea, pot fi vindecate şi alte patologii precum nevralgiile de trigemen, malformaţiile artero-venoase.

Webinarul se adresează medicilor din diferite specialități, iar participarea acestora este GRATUITĂ, cu condiția completării formularului de înregistrare.

Vă așteptăm cu entuziasm să ne alăturăm în această discuție importantă și să colaborăm pentru avansarea practicii medicale.

ÎNREGISTRAȚI-VĂ GRATUIT LA EVENIMENT

NewMedicine

NewMedicine.ro este singura revista din Romania dedicata exclusiv medicinei integrative holistice. Aici veti gasi informatii despre terapii alternative si complementare, dar si despre cum sunt aplicate acestea in medicina conventionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button