fbpx
Medici si terapeuti

Dr. Carla Fabian

Medic specialist Apifitoterapie și Ayurveda
Am ales să studiez și să practic medicina din dorința de a-i ajuta pe oameni.

Am absolvit UMF în Târgu-Mureș.

În București mi-am luat specializarea în Neurologie pediatrică și ulterior competența în Apifitoterapie.

Încă din timpul facultății am început să studiez metode alternative de tratament și de peste 23 de ani studiez  Ayurveda, medicina tradițională indiană, pe care o și predau din 2002.

Cred în capacitatea organismului de a se regenera și autovindeca atunci când trupul, mintea și sufletul sunt în perfectă armonie și echilibru.

Am învățat din experiență că atunci când o ființă este supusă la un stres major/traumă/emoție negativă, energia acestei stări dizarmonioase va produce o perturbare în modul de funcționare al acesteia, la care corpul este forțat să se adapteze printr-o boală.

Studiul Ayurvedei, al Noii medicini germane elaborată de Dr. Hamer, al metodei Recall Healing elaborată de Gilbert Renaud m-au ajutat să-mi consolidez viziunea holistică asupra stării de sănătate.

Privind ființa umană din această perspectivă, am înțeles și am ales să nu tratez organe bolnave, ci OMUL care vine la mine cu o suferință, ținând cont de triada trup-minte-suflet specifică lui.

Urmăresc să-i ajut pe cei aflați în suferință să atingă propria stare de echilibru și armonie pe toate nivelele ființelor lor pentru a beneficia de sănătate, viață lungă și fericită.

Servicii oferite:

1. Consultanță medicală și recomandări de remedii naturale realizată după principiile sistemului medical tradițional Ayurveda – 220 Lei
2. Consultanță privind cauzele psiho-emoționale ale bolilor și recomandări adecvate pentru soluționarea acestora – 220 Lei

Andreea Costache

Pasionata de sanatate si calatorii.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button