fbpx
Evenimente

Curs Reiki Usui – Gradele 1, 2, 3

Acest eveniment se adresează oricărei persoane indiferent de vârstă și are ca scop familiarizarea cu lumea spirituală și cu practica Reiki. Fiecare participant e încurajat să pună întrebări libere cu privire la Reiki sau orice alt subiect legat de practica spirituală, de terapie energetică, vindecare emoțională, etc.

Reiki în traducere liberă înseamnă energia vieții care circulă și animă orice ființă vie. Această energie ne alimentează corpurile subtile, făcând astfel posibilă viața așa cum o cunoaștem noi. Fiecare dintre noi are o anumită cantitate și calitate a energiei, apărând astfel diferența între sănătate si boală, între armonie și suferință, fizică sau mental-emoțională.

Reiki vine în ajutorul nostru prin inițiere și prin practica de zi cu zi, urmată după aceasta, atât cu îmbunătățirea calității, cât și cu îmbunătățirea cantității energiei de care dispunem. Îmbunătățind aceste aspecte energetice ale ființei noastre putem să ne convingem singuri de schimbările în bine care apar în viața noastră.

Acest concept de energie ca fiind un aspect imaterial care face parte din ceea ce suntem este cunoscut încă din cele mai vechi timpuri de către diverse culturi și civilizații, având denumiri diferite în funție de zona de unde provin. Avem termenul de qi la chinezi, găsit și astăzi în practicile taoiste, prana la hinduși, ruach în limba ebraică, magnetism animal, duh sfânt în creștinism și în cele din urmă ki în Reiki și în limba japoneză.

Diverși indivizi din aceste culturi, având o maturitate spirituală mai dezvoltată decât restul oamenilor au devenit conștienți de această energie și fiecare a dezvoltat practici prin care să utilizeze această energie, să o înțeleagă, să o amplifice, să o rafineze și să invețe să o folosească în scopul creșterii spirituale, în scopul însănătoșirii fizice sau emoționale, în scopul manifestării anumitor dorințe, rezolvarea anumitor probleme din viața lor sau a semenilor lor în cele din urmă ajungând să atingă mai mult sau mai puțin toate aspectele din viața lor. Vom vedea în cadrul acestui curs că și în Reiki aceste lucruri sunt realizabile și vom învata practic cum sa folosim și noi în viața noastră această cunoaștere în mod practic.

Program: Sâmbătă, 25 noiembrie 2023 09:30-17:00 (12:30 – 13:30 pauză de masă)
Duminică, 26 noiembrie 2023 09:30-17:00 (12:30 – 13:30 pauză de masă)
Locația: București – locația exactă se va comunica ulterior

 

Pentru detalii și înscriere la curs CLICK AICI

NewMedicine

NewMedicine.ro este singura revista din Romania dedicata exclusiv medicinei integrative holistice. Aici veti gasi informatii despre terapii alternative si complementare, dar si despre cum sunt aplicate acestea in medicina conventionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button