fbpx
Evenimente

Mame fericite – copii fericiti by Ion Duvac

Cadoul nostru de 8 martie pentru toate mamele care participă la această conferință este o REDUCERE DE 50% la serviciul de evaluare psihologică pentru copii și adolescenți. Reducerea aceasta se aplică în cadrul Centrului NeuroImunoPsy – Centru de excelență în evaluare și intervenție pentru copii și adolescenți.

Pe parcursul unei sarcini, datorită modificărilor hormonale la nivel emoțional o femeie traversează o gamă largă de trăiri intense. Studiile au demonstrat faptul că venirea pe lume a copilului este umbrită, în peste 50% din cazuri de stări de anxietate și de schimbări de dispoziție.

Perioada în care o femeie este pe cale să devină mamă reprezintă unul dintre cele mai fericite momente ale acesteia.

Depresia post-partum este frecvent întâlnită în rândul femeilor care au devenit mame, într-un procentaj destul de mare, respectiv 50% și 80%.

Atunci când acest fenomen depășește un interval de două săptămâni, situația se înrăutățește și necesită tratament prin consiliere psihologică.

Care este secretul fericirii copilului tău?
FERICIREA TA!

Dacă vrei sa afli cum deslușești misterele propriei fericiri în cel mai important rol din viața ta, respectiv cel de mama, Dr. Psiholog Ion Duvac te așteaptă sa iei parte joi, 07.03.2024, de la ora 18:00 la conferința online GRATUITĂ “Mame fericite – copii fericiți”.

Detalii aici: https://telepsy.ro/workshops/mame-fericite-copii-fericiti-by-ion-duvac/

NewMedicine

NewMedicine.ro este singura revista din Romania dedicata exclusiv medicinei integrative holistice. Aici veti gasi informatii despre terapii alternative si complementare, dar si despre cum sunt aplicate acestea in medicina conventionala.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button