fbpx
Medicina integrativaTerapii alternative si complementare

Analize prin biorezonanta: Ce boli poti depista

Biorezonanța poate fi utilizată pentru a răspunde practic la aproape orice întrebare legată de organism.
Cuprins

Analizele prin biorezonanța pot fi utilizate pentru a răspunde practic la aproape orice întrebare legată de organism.

Se pot face determinări despre fiziologie, traume scheletice, alergii, dezechilibre nutriționale, stări emoționale sau orice poate afecta corpul sau mintea.

Acest instrument de diagnosticare se limitează doar la abilitatea terapeutului de a pune întrebările potrivite. Odată ce informațiile sunt verificate, rezultatele pot fi apoi utilizate pentru a afla la ce va răspunde corpul sau mintea pentru rezolvarea problemei.

Avantajul analizelor prin biorezonanță este că ne permit să obținem informații despre punctele slabe ale corpului care anterior nu erau disponibile. Probleme ascunse care ar fi rămas nedetectate până când ar fi devenit probleme cronice, ar putea fi văzute din timp și tratate rapid.

Cine realizează analize prin biorezonanta?

Analizele prin biorezonanta sunt un instrument viabil și eficient pentru determinarea nevoilor organismului.

Analiza prin biorezonanta este utilizată în prezent de medici, acupunctori, chiropracticieni, naturopati, osteopați, dentiști holistici, medici veterinari și alți practicieni.

Cum se realizează o testare prin biorezonanta?

aparat biorezonanta

Cumpara Aparat Biorezonanta de pe Emag.ro

În timpul unei sesiuni de biorezonanța, senzori electrici conectați la un monitor sunt atașați de corp.

Se pot utiliza și senzori pentru degete.

Acești senzori trimit semnale către un monitor, care afișează un sunet, o sclipire de lumină sau o imagine care reprezintă inima și ritmul respirației, tensiunea arterială, temperatura pielii, transpirația sau activitatea musculară.

Când ești stresat, aceste funcții se schimbă. Ritmul cardiac se accelerează, mușchii se încordează, tensiunea arterială crește, începi să transpiri și respirația ți se accelerează. Poți vedea aceste răspunsuri la stres, pe măsură ce se întâmplă, pe monitor, și apoi poți primi feedback imediat ce încerci să le oprești.

Un terapeut care folosește biorezonanța te poate învăța cum să reduci ritmul cardiac prin exerciții de respirație, tehnici de relaxare și exerciții mentale. Poți măsura rezultatele acestor tehnici și exerciții pe monitor.

Sesiunile de biorezonanță se fac de obicei în cabinetul unui terapeut, dar există și programe pentru computer care conectează senzorul de biorezonanță la propriul computer sau dispozitive de uz casnic.

O sesiune de biorezonanță poate dura între 30 și 60 de minute. Cu toate acestea, durata fiecărei sesiuni, numărul de sesiuni necesare și tipul de tehnici utilizate depind de problemele cu care te confrunți și de cât de repede înveti să îți controlezi funcțiile fiziologice involuntare fără a utiliza echipamente.

Biorezonanța folosește mai multe tehnici și aparate, inclusiv:

 • electroencefalograma (EEC)
 • electromiografia (EMG)
 • electrocardiografia (EGG, EKG)
 • termometru
 • pulsometru

Cu ajutorul acestor aparate, pacientul învață cum să controleze în mod conștient funcțiile fiziologice, cum ar fi ritmul respirator, ritmul cardiac, temperatura pielii și tensiunea arterială.

Pentru ce sunt benefice analizele prin biorezonanta?

Atunci când oamenii sunt capabili să înțeleagă mecanismele biologice ale corpului lor, sunt adesea mai capabili să-și controleze acțiunile și reacțiile.

Cei care practică tehnici de biorezonanță își pot crește atenția și conștientizarea corpului, iar unii chiar învață să regleze funcțiile involuntare ale corpului, cum ar fi ritmul cardiac și tensiunea arterială.

Biorezonanța este des utilizată de terapeuți pentru a ajuta victimele afectate de accident vascular cerebral să își dezvolte funcția musculară. Tehnicile de biorezonanță pot fi, de asemenea, utilizate în gestionarea durerii, permițând pacienților să își îmbunătățească calitatea vieții.

Studiile publicate arată, de asemenea, că biorezonanța poate oferi rezultate pozitive în ameliorarea simptomelor legate de stres. Profesioniștii din domeniul sănătății mintale pot utiliza biorezonanța împreună cu alte modalități de tratament pentru a ajuta persoanele care suferă de nervozitate sau tensiune în timpul procesului terapeutic. Biorezonanța poate ajuta atât terapeutul, cât și persoana în terapie să identifice comportamentele legate de stres și să exploreze mai multe reacții pozitive la stimulii care induc stresul. Biorezonanța este, totodată, utilizată pentru ameliorarea diferitelor probleme de sănătate mintală, iar dovezile sugerează că poate fi utilă în special pentru creșterea controlului impulsurilor și tratarea anxietății.

Unii profesioniști din domeniul sănătății fizice și mentale sunt de părere că, având o înțelegere a acestui tip de terapie, oamenii își pot dezvolta capacitatea de a-și reduce riscul de atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale și alte probleme legate de sănătate.

Biorezonanta poate fi utilizată de persoane de toate vârstele și de persoane în diferite stadii ale sănătății și dezvoltării.

Atunci când este utilizată cu alte abordări terapeutice, biorezonanța este eficientă în tratamentul unei largi varietăți de probleme de sănătate, inclusiv:

 • Migrene
 • Stres excesiv
 • Anxietate
 • Fibromialgie
 • Dureri de spate
 • Probleme ale articulației temporo-mandibulare
 • Tensiune arterială crescută
 • Fobii
 • Comportamente obsesiv-compulsive
 • Artrita reumatoida
 • Hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD)
 • Tulburare de stres posttraumatic (PTSD)
 • Vătămarea corporală
 • Epilepsie
 • Boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC)
 • Sindromul Raynaud
 • Incontinența urinară

Deși biorezonanța este utilizată pentru a trata o varietate de probleme de sănătate, există puține dovezi științifice care să ateste că aceasta este eficientă pentru a trata aceste boli/afecțiuni.

Sursa foto: https://www.freepik.com/

Andreea Costache

Pasionata de sanatate si calatorii.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button